De Delocaliserende Diensten van IT - de Diensten van de Boekhouding, de Diensten van de Boekhouding van de Boekhouding, FinanciŽle Boekhouding, de Online Diensten van de Boekhouding, de Zaken van de Boekhouding
Huis | Contacteer ons | Overzicht van de website Engels Frans Duits Nederlands Italiaans Portugeze Spaans
Onze Diensten van IT
Infrastructuur
Kwaliteitsbeheersing
Prijzen
Vrije Aanbieding
Contacteer ons
Terugkoppeling

Kwaliteit Controle

IT die Inc. delocaliseert - Kwaliteitsbeheersing

Bij De kwaliteit van de Delocalisering van IT is van uiterst belang. Wij voldoen cliŽnt aan vereisten in elke omstandigheden. Wij hebben verscheidene banen met voltooid nauwkeurigheid van meer dan 99.998%.

Procedure voor Kwaliteitsbeheersing

De Procedure van de Kwaliteitsbeheersing bij IT die N.v. delocaliseert

STEP1 : Bij het ontvangen van de baan, zetten de codagespecialisten de cliŽnt om specificaties in overeenkomstig ITO standaardcodageformaat. Dit wordt gedaan ambiguÔteiten onder exploitanten vermijden toe te schrijven aan verschillende clientŤle.

STEP2 : De baan is verdeeld in partijen en elke partij van document heeft een behandelend „Blad van de Instructie van de Specificatie van het Sluiten“.

STEP3 : Twee gegevens de typisten gaan de gegevens in verschillende dossiers in om de output te produceren zeg A & B.

STEP4 : Deze twee dossiers worden elektronisch vergeleken door een ontwikkelde software door ons. Het programma houdt tegen waar het wanverhouding tussen vindt twee dossiers die de exploitanten de kans bieden om de fouten te verbeteren. Dit type van vergelijking wordt gedaan door twee exploitanten produceren de output dossiers zeggen C & D.

STEP5 : Twee de dossiers (C & D) worden opnieuw elektronisch vergeleken (zoals in Stap 4) om het dossier te produceren zeg E.

STEP6 : Het geheel de tekst in dossier E is bewijs dat door gekwalificeerde bewijslezers wordt gelezen. De lezers lees de tekst voor niet alleen spelling en punctuatie, maar ook codes vanaf de Specificaties van het Sluiten.

STEP7 : Parallel aan bewijslezing, worden alle dossiers doorgenomen het omzettingsprogramma om de cliŽnt-specifieke codage in standaard interne codage om te zetten ITO.

STEP8 : De tekst het dossier (e) wordt voor het verbeteren van de fouten uitgegeven die tijdens bewijs worden gevonden lezing.

STEP9 : Bovengenoemd de correcties worden opnieuw geverifi�Žrd om GEEN werkingsgebied van fout te verlaten en perfect geproduceerd gegevensdossier.

DEFINITIEVE STAP : Het geproduceerde gegevensdossier is of modemed of overgebracht op Internet couriered de plaats van FTP of micro-disk vanaf cliŽntenvereiste.
De Oplossingen van de Diensten van IT verstrekt hier

Huis | Contacteer ons | Terugkoppeling | Overzicht van de website
Waarom Delocaliserend | Voordeel India | De Citaten van Qutable | Het Beleid van de privacy | FAQs | De Kans van de baan

Onze diensten zullen voor de bedrijven, firma's, bedrijven, diensten nuttig zijn die delocalisering van hun informatieverwerkingsbehoeften of faciliteiten van het vestigings voor de kust privť-kantoor in India overwegen. Dit zal in significante kostenvermindering van 40-50% over de heersende prijzen van de V.S. resulteren. Voor meer informatie, te versturen gelieve ons bij met de elektronische post: [email protected]