De Delocaliserende Diensten van IT - de Diensten van de Boekhouding, de Diensten van de Boekhouding van de Boekhouding, FinanciŽle Boekhouding, de Online Diensten van de Boekhouding, de Zaken van de Boekhouding
Huis | Contacteer ons | Overzicht van de website Engels Frans Duits Nederlands Italiaans Portugeze Spaans
Onze Diensten van IT
Infrastructuur
Kwaliteitsbeheersing
Prijzen
Vrije Aanbieding
Contacteer ons
Terugkoppeling

Het corrigeren: Krijg het de gewenste inhouds uitgevende diensten en het Corrigeren Werk

Gecorrigeerd & geef Uw Document door Deskundige uit


IT De delocaliserende Diensten
: Betrouwbare ZeePartner voor het Corrigeren van en het Uitgeven van de Diensten


De Delocaliserende Diensten van IT het werk dicht met het corrigeren door toepassingen zoals Microsoft Word, Word van Lotus Pro en Corel Word Perfect te gebruiken, brieven, memoranda, indexkaarten, Witboeken, bulletins, vragenlijsten, rapporten, handboeken, boekjes, statistische lijsten en vormen voor te registreren, uit te geven op te slaan en te herzien Het corrigeren het werk.
Het uitgeven, het Schrijven en het Corrigeren de Diensten


Onze reputatie voor professionalisme en het corrigeren de diensten voortreffelijkheid die door het samenwerken nauw met schrijvers, boekontwerpers wordt bereikt, printers, journalisten, de adviseurs van het filmmanuscript, uitgevers, publiciteit de diensten, de studenten en de grafische specialisten maken tot ons een globale speler. U kunt uw delocaliseren Het corrigeren en De uitgevende Diensten aan ons. Onze nauwkeurige, flexibele en betrouwbare het corrigeren oplossingen verstrek u ruime tijd om zich op uw kern economische activiteiten te concentreren. Onze Corrigerende afdeling zal blij zijn om te verstrekken bewijs de lezende en uitgevende diensten welke hoofdzakelijk het Uitgeven van de Inhoud behandelt, Reseaching, Exemplaar Uitgeven, het Uitgeven die van de Lijn, Ontwikkeling de daarmee verband houdende Diensten uitgeeft.

Ons De uitgevende Diensten omvat:

 • Ontwikkelings Het uitgeven
  Wij hebben uitstekend team van redacteurs, wie manuscripten kan evalueren op de paragraaf, het hoofdstuk, en de boekniveaus. Zij zullen ook analyseer het lezerspubliek, het doel, en het mogelijke gebruik van het werk om te bepalen of de inhoud volledig en aangewezen is; dat de concepten voldoende worden ontwikkeld; dat materiaal is goed georganiseerd; en dat de illustraties, de lijsten, en de lijsten worden gebruikt effectief.
 • Het Uitgeven van het exemplaar
  Wij hebben ervaren copyeditors om uw manuscripten te controleren en correcte spelling, grammatica, punctuatie, en syntaxisfouten.

 • Het Uitgeven van de lijn
  Onze redacteurs uw zal controleren manuscripten lijn door lijn en correct fouten in spelling, grammatica, en punctuatie. Zij geven suggesties om syntaxis en woordkeus te verbeteren, en lichte structureel te maken veranderingen om de algemene leesbaarheid van het werk te verbeteren.
 • Inhoud Het uitgeven
  Ons inhoud redacteurs verzeker de algemene nauwkeurigheid en de consistentie van uw zinnen en nadruk bij het uitgebreide herstructureren van inhoud.
 • Het onderzoeken
  Vele werken zoals historische, militaire, en technologische romans en de verhandelingen vereisen nauwkeurige informatie en uitvoerig analyse. Onze inhouddeskundigen staan langs de auteur bij zonodig verzamelt feiten en informatie.
Het corrigeren:

Ons het corrigeren het team heeft vele jaren van het hands-on ervaring divers behandelen document types met inbegrip van academische documenten, zoals pogingen en verhandelingen, bedrijfs documenten, zoals brieven en rapporten. Hoge normen en de geloofsbrieven van ons team verzekeren de kwaliteitsdienst.

Ons deskundige correctors het werk dicht met u om spellingsfouten, onjuiste eind-van-lijn woordonderbrekingen te verbeteren, en woord en koppeltekenstapels. Zij verifiŽren paginabewijzen met de redacteur het stijl blad, garandeert consistentie in lettersoorten door het document en correcte hiŽrarchie van rubrieken en lopende hoofden.

IT De delocaliserende Diensten de hulp maakt uw gedachten en ideeŽn glans briljant. Contact ons voor gedetailleerde informatie ťťn van beiden door e-mail en telefoon voor antwoorden op al uw waardevolle vragen.

<< Rug
De Oplossingen van de Diensten van IT verstrekt hier

Huis | Contacteer ons | Terugkoppeling | Overzicht van de website
Waarom Delocaliserend | Voordeel India | De Citaten van Qutable | Het Beleid van de privacy | FAQs | De Kans van de baan

Onze diensten zullen voor de bedrijven, firma's, bedrijven, diensten nuttig zijn die delocalisering van hun informatieverwerkingsbehoeften of faciliteiten van het vestigings voor de kust privť-kantoor in India overwegen. Dit zal in significante kostenvermindering van 40-50% over de heersende prijzen van de V.S. resulteren. Voor meer informatie, te versturen gelieve ons bij met de elektronische post: [email protected]