De Delocaliserende Diensten van IT - de Diensten van de Boekhouding, de Diensten van de Boekhouding van de Boekhouding, FinanciŽle Boekhouding, de Online Diensten van de Boekhouding, de Zaken van de Boekhouding
Huis | Contacteer ons | Overzicht van de website Engels Frans Duits Nederlands Italiaans Portugeze Spaans
Onze Diensten van IT
Infrastructuur
Kwaliteitsbeheersing
Prijzen
Vrije Aanbieding
Contacteer ons
Terugkoppeling

Privacy Beleid

IT die Inc. delocaliseert - het Beleid van de Privacy

IT De delocaliserende Dienst
erkent het belang om te beschermen de privacy van persoonlijke informatie die over u wordt verzameld. Aan bescherming uw recht op privacy terwijl tezelfdertijd redelijk verzamel zaakgebondene informatie die ons zal toestaan om u beter te dienen en vervul uw verzoeken, hebben wij het volgende goedgekeurd beleid voor privacy:

Bericht: Wij zullen meedelen u in verband met de soorten persoonlijke informatie wij verzamelen ongeveer u evenals het voorgenomen gebruik van die informatie, b.v. de verslagen van het lidmaatschapssysteem, het facturerings en het verschepen informatie, enz.

Veiligheid: Wij zullen verzamel slechts een redelijke hoeveelheid informatie die zal toestaan ons om u beter te dienen en uw vereisten te vervullen. Wij zullen handhaaf aangewezen beschermingen om de veiligheid, integriteit te verzekeren en privacy van de informatie.

Sign-Off Kansen: Wij zullen u de kans om van om het even welke post bieden af te melden maakt een lijst van u inschrijving met ons.

Gevoelige Gegevens: Wij zullen gevoelige informatie met extra zorg beschermen. Gevoelig de informatie omvat de aantallen van Sociale Voorzieningen, het meisje van de moeder naam, creditcardinlichtingen, en persoonlijke financiŽle gegevens zulke als salaris-specifieke informatie enz. Deze informatie zal niet wordt onthuld aan om het even welke partij buiten ITO.

Buiten Partijen: Van tijd tot tijd, worden wij benaderd door bedrijven en organisaties die opbrengst een product of de dienst dat wij geloven kan van belang zijn aan u.

Wij de hoop zal u dit privacybeleid aan uw tevredenheid vinden. Als u hebt om het even welke suggesties, commentaren of zorgen, tevreden contact ons.

Dank u.
De Oplossingen van de Diensten van IT verstrekt hier

Huis | Contacteer ons | Terugkoppeling | Overzicht van de website
Waarom Delocaliserend | Voordeel India | De Citaten van Qutable | Het Beleid van de privacy | FAQs | De Kans van de baan

Onze diensten zullen voor de bedrijven, firma's, bedrijven, diensten nuttig zijn die delocalisering van hun informatieverwerkingsbehoeften of faciliteiten van het vestigings voor de kust privť-kantoor in India overwegen. Dit zal in significante kostenvermindering van 40-50% over de heersende prijzen van de V.S. resulteren. Voor meer informatie, te versturen gelieve ons bij met de elektronische post: [email protected]